fbpx

Messegue-logo

Puhdistus ja naamiot

Tilauskoodit löydät kunkin tuotteen tietojen lopusta.

Messeguen hoitava puhdistusmaito kaikille ihotyypeille. Ruusu-uute (Rosa centifolia) säilyttää ihon kimmoisuuden. Messeguen erikoissekoite leinikistä, malvasta, juolavehnästä ja nokkosesta vahvistaa ja pehmittää ihoa.

Messeguen virkistävä kasvovesi kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, kuivalle ja väsyneelle iholle. Lotion tonique tasapainottaa ihon pH:n ja poistaa viimeisetkin meikin rippeet tehokkaasti. Sen mineraali- ja vitamiinipitoiset yrttiuutteet pehmittävät ja elvyttävät ihoa. Alkoholiton.

Messeguen hoitonaamio kosteuttaa, rauhoittaa ja elvyttää ihon. Se sopii erityisesti kosteusköyhälle, kuivalle ja herkälle iholle. Säännöllinen käyttö pitää ihon pehmeänä ja heleänä. Vaikuttavat aineet: *aloe vera –uute (77,4 %), *babassuöljy, *verbenauute.

Helppokäyttöinen jauhenaamio sekaihon, rasvaisen ihon ja aknen hoitamiseen. Vaikuttavat aineet: piidioksidi, algiini, sitruunankuoriöljy.

Messeguen luonnonmukaista misellivettä on tilattavissa vain kuluttajakoossa. Se sopii hyvin kevyen meikin poistamiseen, kasvovedeksi ja myös silmähauteisiin.