fbpx

Messegue-logo

Miksi Messegue?

marigoldSeitsemän hyvää syytä valita Messegue-tuotteet

  1. Suuri osa Messegue-tuotteiden vaikuttavista aineista on peräisin kasveista ja luonnon mineraaleista. Tärkeimpiä kasviraaka-aineita on tuotteissa niin paljon, että niillä todella on aitoja hoitovaikutuksia.
  2. Kasviraaka-aineet ovat peräisin luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista tai mahdollisimman korkealaatuisista viljely- ja luonnonkasveista. Kasvit pyritään keräämään niin kaukaa saastuttavista lähteistä kuin mahdollista.
  3. Messegue-tuotteiden valmistuksessa käytetään vain valikoituja kasveja, joiden kasvitieteellinen tunnistaminen on tarkkaa. Kasvit ovat geenimanipuloimattomia. Niiden raskasmetallipitoisuuksia mitataan riippumattomissa laboratorioissa.
  4. Tuotteiden raaka-aineiden jäljitettävyys on tarkkaa. Jokainen tuote merkitään yksilöidyin tuotantoeränumeroin.
  5. Messegue-tuotteissa ei käytetä synteettisiä säilöntäaineita tai hajusteita. Niitä ei ole testattu eläinkokeilla.
  6. Laboratoires Messegue soveltaa farmakognosian ja lääketieteen tutkimustietoa kehittääkseen mahdollisimman toimivia ja turvallisia ravintolisiä sekä kosmetiikkaa, jolla on todellisia hoitovaikutuksia. Tuotannon perustana on lisäksi monisatavuotinen yrttitietous ja fytoterapia. Osassa tuotteista on myös laboratorio-olosuhteissa valmistettuja kemiallisia yhdisteitä toivottujen hoitovaikutusten saavuttamiseksi.
  7. Messegue-kauneudenhoito on mutkatonta, edullista ja ihanaa. Ollaksesi kaunis tarvitset jokapäiväiseen käyttöön vain muutaman laadukkaan hoitoaineen, et laajaa tuoterepertuaaria.

”C´est la nature qui a raison – Luonto on oikeassa. ” (Maurice Messegue)